1.  Discuss
each aspect of these results:
F-value is less
than 0.05
A.  Yes.
B.  No.
Answer: 
Choose
an item.
We should reject the null hypothesis:
A.  Yes.
B.  No.
Answer: 
Choose
an item.
2. The null hypothesis for the Baird and Sands (2004)
study that focuses on the effect of the GI with PMR treatment on patients’
mobility level
A.  The
mean mobility scores are the same for the two groups.
B.  The
mean mobility scores are not the same for the two groups.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

3.  The
researchers stated that the participants in the intervention group reported a
reduction in mobility difficulty at week 12. Was this result statistically
significant, and if so what probability?
A.  Yes,
at the 0.05 level, but not at the 0.001 level.
B.  No,
at the 0.05 level.
C.  Yes,
at the 0.001 level.
Answer: 
Choose an item.
4.  If the
researchers had set the level of significance or alpha=0.01, would the results
of p=0.001 still be statistically significant?
A.  Yes.
B.  No.
Answer: 
Choose an item.
5.  If
F(3,60)= 4.13, p=0.04, and α=0.01, is the result statistically significant?
Would the null hypothesis be accepted or rejected?
A.  Yes.
Reject the null hypothesis.
B.  Not
significant. Do not reject the null hypothesis.
C.  Yes.
Do not reject the null hypothesis.
D.  Not
significant. Reject the null hypothesis.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

6.  Can
ANOVA be used to test proposed relationships or predicated correlations between variables in a single group?
A.  Yes.
B.  No.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

7.  If a
study had a result of F (2,147) = 4.56, p=0.003, how many groups were in the study,
what was the sample size?
A.  2,  146
B.  2,  147
C.  3,  147
D.  3,  150
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

8.  The
researchers state that the sample for their study was 28 women with a diagnosis
of OA, and that 18 were randomly assigned to the intervention group and 10 were
randomly assigned to the control group. Discuss the study strengths and/or
weaknesses in this statement.
Random assignment of group
A.  This
is a strength of the study.
B.  This
is a weakness of the study.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

Imbalance of subjects (unequal numbers) in the two
groups 
A.  This
is a strength of the study.
B.  This
is a weakness of the study.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

Small sample size
A.  This
is a strength of the study.
B.  This
is a weakness of the study.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

9.  In
your opinion, have the researchers established that guided imagery (GI) with
progressive muscle relaxation (PMR) reduces pain and decreases mobility
difficulties in women with OA?
A.  Yes.
B.  No.
Answer: 
Choose an item.
10.  The
researchers stated that this was a 12-week longitudinal, randomized clinical
trial pilot with 28 women over 65 years of age with the diagnosis of OA. What
are some of the possible problems or limitations that might occur with this
type of study?
Assignment of group is not blinded (i.e. assigned
group is known) 
A.  This
statement is possible.
B.  Not
possible.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

Small sample size 
A.  This
statement is possible.
B.  Not
possible.
Answer: 
Choose an item.

Please provide a
short rationale for your answer:

Loss to follow-up (not show up at Week 12)
A.  This
statement is possible.
B.  Not
possible.
Answer: 
Choose an item.
Cross over of subjects to the other group 
A.  Possible.
B.  Not
possible.
Answer: 
Choose an item.
No problems or limitations 
A.  This
statement is possible.
B.  Not
possible.
Answer: 
Choose an item.




Why Choose Us

  • 100% non-plagiarized Papers
  • 24/7 /365 Service Available
  • Affordable Prices
  • Any Paper, Urgency, and Subject
  • Will complete your papers in 6 hours
  • On-time Delivery
  • Money-back and Privacy guarantees
  • Unlimited Amendments upon request
  • Satisfaction guarantee

How it Works

  • Click on the “Place Order” tab at the top menu or “Order Now” icon at the bottom and a new page will appear with an order form to be filled.
  • Fill in your paper’s requirements in the "PAPER DETAILS" section.
  • Fill in your paper’s academic level, deadline, and the required number of pages from the drop-down menus.
  • Click “CREATE ACCOUNT & SIGN IN” to enter your registration details and get an account with us for record-keeping and then, click on “PROCEED TO CHECKOUT” at the bottom of the page.
  • From there, the payment sections will show, follow the guided payment process and your order will be available for our writing team to work on it.